Slagerij Didier  
 
Slagerij Didier
HOME
AANBOD
GERIJPT VLEES
BESTELLEN
GESCHENKBON
CONTACT
 
Facebook
 
 
Gerijpt vlees
Ons assortiment
 
Slagerij Didier
Mandellaan 75
8800 Roeselare
Tel. 051 24 11 70
info@slagerijdidier.be
 
Bestel online
 
Gerijpt vlees
Ons assortiment
Hieronder vindt u ons assortiment gerijpt vlees of dry-aged beef. Dit assortiment wordt regelmatig vernieuwd. Kom dus nu en dan een kijkje nemen.
 
 
Slagerij Didier   Belgisch wit-blauw
Leefgebied: Midden- en Hoog België, maar komt over de hele wereld voor / Kenmerken: Een imposante spiermassa door een doorgedreven veredeling. Het vlees is van een uitstekende kwaliteit: mager, mals en sappig.
 
 
Slagerij Didier   Simmentaler
Leefgebied: De Duitse en Oostenrijkse Alpen / Kenmerken: Het vlees heeft een mooie vlekbedekking, een fijne structuur en een goede marmering (vetdooradering). Naast gras eten ze vele in het gras aanwezige alpen-kruiden, waardoor het vlees een karaktervolle smaak krijgt.
 
 
Slagerij Didier   Holstein
Leefgebied: Nederland / Kenmerken: Oorspronkelijk is het een melkkoe, maar eens "met pensioen" wordt het dier opgekweekt tot vleeskoe. Het vlees heeft een grove structuur, maar is toch zeer mals. Het is zwaar met vet dooraderd en zeer smaakvol.
 
 
Slagerij Didier   Blonde d’Aquitaine
Leefgebied: Zuidwest-Frankrijk / Kenmerken: Een enorme skelet ontwikkeling, gepaard met een goede bespiering. Het vlees is over het algemeen mager, maar het bezit wel intermusculair vet, hetgeen de malsheid ten goede komt. Bovendien heeft het vlees een laag cholesterol gehalte.
 
 
Slagerij Didier   Aberdeen Angus
Leefgebied: Schotland / Kenmerken: De meeste Angus-runderen zijn zwart (Black Angus), al bestaan er ook rode runderen (Red Angus). Het vlees van de Aberdeen Angus heeft van nature een marmering (vetdooradering) en is bij uitstek sappig. Hierdoor is het vlees mals en smaakvol.
 
 
Slagerij Didier   Limousin
Leefgebied: Zuidwest-Frankrijk / Kenmerken: De natuurlijke leefomstandigheden en de natuurlijke voeding zorgt dat de dieren een goede spierontwikkeling hebben. Het vlees zelf is mager (heeft geen overtollig vet) en heeft een fijne vezel. Limousinrunderen geven gezond, lekker en natuurlijk vlees.
 
 
sitemap  |  site by blont