“Diner by Didier” THE TEN FOOD EDITION

Restaurant aan huis in een totaalconcept. Met deze vorm van catering verzorgen wij bij de mensen thuis de volledige middag/avond.
Lunch of diner bij u thuis, vergadering met maaltijd op kantoor, feestje in beperkte kring, …

De passie van de chef wordt weergegeven in smaakvolle en pure gerechten. U kunt de hele middag/avond sfeervol meetafelen met uw gasten, terwijl u bediend wordt door ervaren mensen.

Doordat dit een totaalconcept is, zit in de prijzen die worden vermeld, materiaal en personeel inbegrepen vanaf 10 personen. Voor 8 à 12 personen vragen wij € 25 per werkend uur voor het bedienend personeel. Onder de 8 personen vragen wij € 25 per werkend uur voor zowel de kok als het bedienend personeel (prijzen excl. BTW)
 

Simply tasting

Verkorte versie van het menu bestaande uit hapjes, voor- en hoofdgerecht, dessert, 4 bereidingen die bij de koffie horen.
 
  • Menu 3 gangen: € 65
  • Met aangepaste wijnen, water: € 79
 

Taste & enjoy

  • Menu 4 gangen: € 72 (incl. hapjes en koffiebereidingen)
  • Met aangepaste wijnen, water: € 97
 
  • Menu 5 gangen: € 85 (incl. hapjes en koffiebereidingen)
  • Met aangepaste wijnen, water: € 120

    water, brood en tafelgarnituren zijn inbegrepen in het menu
    onze wijnen worden zorgvuldig geselecteerd door een sommelier, zodat deze mooi de gerechten begeleiden. 

Wij houden graag rekening met speciale wensen, allergieën en vegetarisme (dit wel op voorhand mee te delen!).
Alle prijzen hierboven meegedeeld zijn excl. BTW 
excl.transportkosten (€ 0,5 per km indien de locatie zich buiten Roeselare bevind).


Menu september 2020
Today we enjoy, the creation of food given us by nature
“TEN FOOD” restaurant aan huis


Tartaar van ‘Wagyu’ rund, groene boontjes, kroket van ‘Crottin’
crème van ‘Pommery’ mosterd en dragon

Zeetong met knolselder, waterkers en
granny smith

Tarbot, escabeche van schelpdiertjes, citrus

Wilde eend, pompoen, dooierzwammen, artisjok ‘Poivrade’,
gebrande zwarte vijg

assortiment gerijpte kazen, compôte van peer en mosterdzaad,  lauw notenbrood met rozijnen, slaharten (extra. Suppl €12 p.p.)

“Rubus Fruticosus”
Toffee, krokante chocolade,
melk van Madagaskar vanille
 
Terug
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid.   Meer info OK