“Diner by Didier” THE TEN FOOD EDITION
Restaurant aan huis in een totaalconcept. Met deze vorm van catering verzorgen wij bij de mensen thuis de volledige middag/avond.Lunch of diner bij u thuis, vergadering met maaltijd op kantoor, feestje in beperkte kring, …
De passie van de chef wordt weergegeven in smaakvolle en pure gerechten. U kunt de hele middag/avond sfeervol meetafelen met uw gasten, terwijl u bediend wordt door ervaren mensen.
U kunt ons boeken vanaf 20 personen
Personeel: naar gelang het aantal personen stellen wij ons team samen, per werkend personeelslid rekenen wij €30 per werkend uur.
keukenmateriaal zit inbegrepen in de prijs van het menu, servies materiaal wordt gehuurd
het glasservies huren we via een erkend verhuurbedrijf. we rekenen hiervoor €1 per glas
Simply tasting
Verkorte versie van het menu bestaande uit hapjes, voor- en hoofdgerecht, dessert, 4 bereidingen die bij de koffie horen.- Menu 3 gangen: € 60
- Met aangepaste wijnen, water: € 75
Taste & enjoy
- Menu 4 gangen: € 68 (incl. hapjes en koffiebereidingen)
- Met aangepaste wijnen, water: € 88
- Menu 5 gangen: € 80 (incl. hapjes en koffiebereidingen)
- Met aangepaste wijnen, water: € 110
water, brood en tafelgarnituren, koffie of thee zijn inbegrepen in het menu
onze wijnen worden zorgvuldig geselecteerd door een sommelier, zodat deze mooi de gerechten begeleiden.
Wij houden graag rekening met speciale wensen, allergieën en vegetarisme (dit wel op voorhand mee te delen!).
personeel wordt voorzien dit aan €30 per persoon (rekenend vanaf vertrek)
Alle prijzen hierboven meegedeeld zijn excl. BTW
Menu oktober 2022
Today we enjoy, the creation of food given us by nature
“TEN FOOD” restaurant aan huis
"chaud froid"
zeebarbeel, komkommer en doperwt, zure room en granny smith
Grietfilet gegaard in citrusolie, jus pernod, krokante scheuten en geconfijte knolletjes
Langoustine, bloemkool, tapenade cantharellen, jus van strandkrab en olie verveine
Kalf 'Limousin', polenta en gebrande ui, courgette en bbq jus
Assortiment gerijpte kazen, compôte van peer en mosterdzaad, lauw notenbrood met rozijnen, slaharten (extra. Suppl €12 p.p.)
Parfait champagne, braambessen en sorbet van witte balsamico
Terug