Slagerij Didier in de media

Kunt u wat meer vertellen over het ontstaan van uw bedrijf? 
Nadat ik een tijdje op verschillende plaatsen als slager had gewerkt, zijn we in 1996 zelfstandig begonnen. We bouwden een nieuwe slagerij in de Mandellaan. De concurrentie was toen bikkelhard, Roeselare telde 55 slagerijen. Wij waren een van de eerste handelaars in de Mandellaan.

Waar staat het bedrijf op vandaag? 
We bieden steeds kwalitatief hoogstaande producten. We willen aan alles een toegevoegde waarde geven door een goede service te bieden, door klantvriendelijkheid hoog in het vaandel te dragen en door met eigengemaakte producten te werken. Daarnaast zijn we erg gekend voor ons gerijpt vlees. 

Waar bent u persoonlijk het meest fier op? 
Een paar maanden geleden hebben onze dochter Chloé en schoonzoon Maarten de zaak overgenomen. We zijn bijzonder tevreden met die stap en trots op hen. Zelf blijven we ook nog meewerken. Daarnaast zijn we ook heel fier op ons personeel. Het is een enthousiaste groep waarin iedereen mee helpt denken en elk zijn eigen inbreng heeft. 

Hoe ziet u de toekomst? 
We willen ons nog meer toeleggen op eigen bereide charcuterie. Naast ons basisassortiment bieden e wekelijks ook enkele nieuwigheden aan. We streven een korte keten na waarbij we ons rundsvlees en varkensvlees zoveel mogelijk lokaal kopen. Een eerlijke prijs voor goede kwaliteit is het uitgangspunt, maar er komt veel meer bij kijken dan alleen product en prijs. Het gaat ook over de uitleg die je de klant geeft, het sausje dat je meegeeft. Het zit vaak in kleine details.
Terug
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid.   Meer info OK